France Communication

HOE VERGING HET ANDEREN?

SUCCESVERHALEN
Deze mensen vertellen graag over hun ervaring in samenwerking met ons als kandidaat of bedrijf
Petra, Uitvoerder Audits in België, 2018
Petra, Uitvoerder Audits in België, 2018

Kort na mijn inschrijving bij France Communication werd ik gebeld. Ik heb uitgelegd wat ik graag zag in een baan. Een tijdje later belden zij met een heel leuke opdracht, zowel qua uren als inhoud. Ik heb een tijd als auditor in Wallonië en Luxemburg mogen werken, dank voor de mooie ervaring en de fijne samenwerking!

 
Imane, Brand Ambassador, 2018
Imane, Brand Ambassador, 2018

Dankzij France Communication ben ik mijn carrière gestart bij één van de grootste financiële groepen ter wereld voor luxe horloges en sieraden. Ik werd door het bureau fijn ondersteund en zij hebben vlot mijn ambitie begrepen. Mijn ervaring was zodanig goed dat ik mijn broer heb geadviseerd om hen te contacten. Ook hij is goed terechtgekomen en ook bij een luxemerk!

Lourien, Personal Assistant, 2016
Lourien, Personal Assistant, 2016

Mijn ervaring met France Communication is een bijzondere. Toen ik werd gebeld was ik juist op zoek. 

Ik had het gevoel dat zij meteen achter mij gingen staan en het een gezamenlijk doel werd. Ze denken mee en blijven positief over de voortgang, ook als die even langzamer gaat. France Communication gaf me adviezen naar aanleiding van vragen van mijn kant, óók over zaken die niet direct binnen hun opdracht vielen.  

Mariska, HR Officer
Mariska, HR Officer

Wij schakelen France Communication al een tijd in wanneer wij op zoek zijn naar Franstalig personeel voor onze vestigingen in Nederland of Frankrijk. 

Het is fijn werken met hen, ons team in Frankrijk is grotendeels door hen geworven en wij zijn daar erg content mee! Zoek je een bureau dat goed luistert naar je wensen en kwalitiatief goede kandidaten aanbiedt, dan is een samenwerking met France Communication een goede keuze.